BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
Selamat Datang ke Blog Saya...

Wednesday, June 16, 2010

Showdown 2010


Selain demam bola...kita kena gak layan xtvt2 tempatan kita. Antaranya Showdown 2010 ni.. Pertandingan Street Dance paling gempak kt Malaysia. Best...xsangka ramai anak muda tempatan yg leh dance mcm kt luar negara tu. Mmg best!! Paling best bila diorg battle sesama merekautk tunjuk crew mana paling mantap. 12 dance crew yg terpilih & mereka kena menari ikut tema yg ditetapkan. Micheal Jackson, 60's n mlm tadi temanya Martial Art. Kumpulan yg paling aku suka??? Of Course la WAKAKA...!!!! Ader Alam, Juara So U Think U Can Dance Malaysia yg kiut tuh.. Aku rasa saingan yg plg sengit utk Wakaka adalah Giler Battle Crew. Hebat diorg ni tapi I LikeWakaka the most. So...jgn lupa tgk 8TV, setiap hari Rabu, 9.30pm utk tgk kehebatan crew2 berentap. Xsempat tgk??? Tgk la ulangan pada hari Selasa, 11.45pm. Support our Malaysian Dance Crew...!!!
From left: (B-Boys) Wan, Ayie, Heri, Alam (Centre), Azim, Joe, Naz




P/S: Mau patah pinggang aku kalo joget cm diorg ni huhu

1 comments:

♥Azie♥ said...

akak ada tgk citer nie..tapi tgk macam tue jer hehehhe